nE-AR PLĂCEA SĂ TE CUNOAȘTEM ȘI SĂ ÎȚI OFERIM SOLUȚIA PERFECTĂ

serviciile noastre

TOTUL PENTRU CA TU SĂ AI PARTE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE!

Assessment Center/ Asistenta Angajare

Evaluare Psihologică

Conferințe și Workshopuri

Club Dezvoltare Personală

Servicii Resurse Umane
Recrutare, Selecție, Evaluare Personal

Consultanță Managerială

Servicii Online

Puteti asculta testimonialele audio de la unii dintre clientii nostri, si, de asemenea, materialul audio aparut la Radio, Marti, 10 Martie 2020.

Multumim frumos!

IX RECRUITMENT ASSESSMENT CENTER | IX RECRUITMENT ACADEMY |

IX RECRUITMENT BUSINESS PROFILE | CONSILIERE ÎN CARIERĂ

Centru de evaluare și îndrumare în carieră, cu peste 100 de teste validate și acreditate, cu ajutorul cărora se crează un Profil Business pentru fiecare persoană din comunitatea noastră. Centru de pregătire profesională acreditată în peste 70 de domenii (Construcții, Economie, IT, Dezvoltare Profesională, Dezvoltare Personală, Administrație, Vânzări etc.). Colaborarea cu parteneri de renume, din domenii variate, face ca IX Recruitment Assessment Center să  fie o șansă unică pentru persoanele ce doresc un job nou și stabil, pentru persoanele care doresc să își construiască o carieră și să aibe succes.

CLUB DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Săptămânal organizăm întâlniri în cadrul clubului de Dezvoltare Personală, pe diferite tematici, printr-o curiculă modernă și captivantă.

WORKSHOPURI ORGANIZATE ÎMPREUNĂ CU SPECIALIȘTI PE DIVERSE TEMATICI 

Lunar organizăm sesiuni de workshopuri, împreună cu specialiști din domenii de interes public.

EVALUARE PSIHOLOGICĂ

Evaluare Psihologică pentru Personalul angajat – Special gândită pentru persoanele juridice, astfel incât să poată să își testeze și evalueze angajații (evaluări anuale, periodice, pentru angajare sau prin notă internă etc.)

Evaluare Psihologică pentru Persoane Fizice – Evaluare Psihologică gândită special pentru persoanele care doresc să se cunoască mai bine, și, care doresc să se dezvolte.

SERVICII  RESURSE UMANE | RECRUTARE, SELECȚIE, EVALUARE FORȚĂ DE MUNCĂ

Prin acest proiect, ne adresăm persoanelor juridice care doresc să își întregească echipa cu persoane dedicate, recrutate, selectate și evaluate de către specialiștii noștri din domeniu, pe baza testării psihologice și a profilului acestora.

CONSULTANȚĂ MANAGERIALĂ DE TOP

Prin acest proiect, ne adresăm persoanelor juridice care doresc să își dezvolte afacerea, dar sunt în impas. Oferim Training Specializat în domeniul Business și Managerial, oferim consultanță pe arii vaste, negociem parteneriate strategice pentru clienții noștri și îi ajutăm să își dezvolte business-ul într-un mod curat si eficient. De asemenea efectuăm și studii de piață pe domenii vaste, în funcție de nevoia fiecărui client în parte.

TIMPUL ÎNSEAMNĂ BANI!

Cu toții știm faptul că timpul înseamnă bani. Timpul tău este prețios, folosește-l cu înțelepciune! Nu ezita să ne contactezi!

LOCAȚIA E TOTUL! NE GASESTI ONLINE! SUNTEM APROAPE DE TINE!

Translate »
IXR