ixr ASSESSMENT CENTER
CONSILIERE ÎN CARIERĂ

Serviciile de consiliere în carieră și de Assessment Center pe care vi le oferim se adresează:

Persoanelor care doresc să se auto-cunoască mai bine și să își afle capacitățile și abilitățile.

Persoanelor deja angajate sau care doresc să se angajeze, persoanelor care au nevoie de suport specializat în alegerea locului de muncă, celor care își doresc schimbarea domeniului de activitate – reprofilare profesională, precum și celor care își doresc să se dezvolte din punct de vedere profesional și personal.

Studenților, masteranzilor și absolvenților care își doresc să aleagă cel mai potrivit job pentru ei și care își propun să își construiască un profil demn de luat în seamă piața muncii.

Studenților care urmează să-și aleagă un program de masterat.

Elevilor care urmează să-și aleagă facultatea.

Elevilor care urmează să-și aleagă profilul liceal.

În cadrul IXR ASSESSMENT CENTER și a ședințelor de consiliere în carieră îți oferim șansa de a te autocunoaște, și, împreună vom identifica domeniului de activitate potrivit pentru TINE, precum și jobul ideal, astfel încât TU să îți poți urmări și atinge fiecare obiectiv personal și profesional.

Procesul de consiliere în carieră este personalizat în funcție de nevoile tale specifice și de obiectivele tale pe termen scurt, mediu și lung. Suntem aici pentru tine și te ajutăm să îți clarifici nevoile și obiectivele, suntem ECHIPA TA. Ulterior vom stabili cele mai potrivite strategii și pașii necesari pentru ca TU să poți să ajungi unde dorești! Vom identifica împreună care sunt obstacolele pe care le întâmpini și te vom ajuta să găsești soluțiile optime, astfel încât să le depășești și să devii ceea ce îți propui!

În procesul de ASSESSMENT CENTER abordăm atât abilitățile, interesele, valorile cheie, trăsăturile tale de personalitate, tipul tău de motivație, cât și emoțiile tale, obiectivele tale și vom crea împreună un plan de carieră, astfel încât TU să fii mulțumit.

Consilierea în carieră reprezinta un proces de dezvoltare personală și profesională, la care dacă aderi, vei reuși în primul rând să te înțelegi pe tine cât mai bine, dar și să cunoști cerințele pieței muncii și nevoile angajatorilor, astfel încât să devii o opțiune reală în fața lor.

Noi, de la IXR, te putem ajuta să îți înțelegi și să îți clarifici nevoile și te vom ghida astfel încât să îți descoperi vocația și în același timp să identifici cele mai potrivite strategii prin care să faci legătura între ceea ce ți se potrivește, ceea ce îți place să faci și ceea ce știi să faci, cu ceea ce oferă piața muncii.

 

 

Dacă ai  încercat să te angajezi dar nu ai avut succes până acum, nu e nici o problemă! Prin IXR Assessment Center îți găsim noi un job pentru TINE, și, mai mult decât atât, te pregătim pentru interviul final și suntem alături de tine la fiecare pas!


Nu ezita să ne contactezi!

„Diferența dintre oamenii măreți și toți ceilalți este că oamenii măreți își creează viața activ, în timp ce toți ceilalți sunt creați de viața lor, așteptând pasiv să vadă unde îi duce viața. Diferența dintre cei doi este diferența dintre a trăi pe deplin și doar a exista. “ 

Michael E. Gerber

Ce îți oferim prin ASSESSMENT CENTER?

• Consiliere în carieră

• Profil Business

• Harta Obiectivelor

• Plan de carieră

• Asistență pentru angajare

Ce îți oferim prin PROFILUL BUSINESS?

• Formular de Aplicare

Scrisoare de Intenție personalizată pe nevoile tale

Raport Psiho-Aptitudinal bazat pe Teste Psihologice acreditate și validate

CV standard construit pentru TINE bazat pe informațiile primite de la tine

Translate »
IXR