cine suntem?

cine suntem

Noi suntem ECHIPA TA! 

Fie că este vorba de Persoane Fizice sau de Persoane Juridice, îți putem oferi o gamă largă de asistență, pe mai multe domenii!

Vrem să schimbăm lumea prin educație, idei și inovație! 

De ce existăm? Suntem aici pentru TINE, pentru oameni, suntem aici pentru a face diferența și suntem aici pentru a REUȘI ÎMPREUNĂ!

Ne-am fondat ca urmare a mai multor ani de observare și experimentare a abilităților, comportamentelor și nevoilor oamenilor și companiilor angajatoare.

Lumea noastră evoluează constant și este dificil de întreținut, deoarece este foarte mare nevoie de CALITATE în ceea ce privește cantitatea, de EXPERIENȚĂ în ceea ce privește informația și de PRODUCTIVITATE în ceea ce privește existența.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a reuși să găsim jobul ideal pentru fiecare dintre dvs. și de a aduce programele noastre educaționale în viața oamenilor, de a vă ghida prin ceea ce aveți nevoie pentru a învăța și a experimenta și pentru a vă oferi șansa de a avea cea mai mare “călătorie” a vieții voastre, de a vă oferi șansa să faceți parte din cea mai mare comunitate de acest fel din România.

Dezvoltăm programe educaționale pentru toate categoriile de vârstă. creăm conferințe și traininguri accesibile pentru dvs., cu subiecte care acoperă cât mai multe arii de studiu, combinând programele noastre cu o mare energie și cu mult entuziasm.

ECHIPA TA

Împreună cu partenerii noștri formăm o echipă de oameni care provin din mai multe domenii, și care au o acoperire profesională de peste 150.000 de ore de studiu și lucru în aceste domenii.

Domeniile pe care le acoperim sunt următoarele:

Psihologie, Sociologie, HR & Recrutare,   Coaching,   Training,   Dezvoltare Personală, Dezvoltare Profesională,   Negociere,   Business Planning, Economie, IT, Consultanță.

VALORILE NOASTRE FUNDAMENTALE

Valorile principale pe care ne bazăm sunt:
Transparență
Inteligență
Încredere
Respect
Integritate
Profesionalism
Dezvoltare Continuă
Pregătire Profesională de Calitate
Loialitate
Orientarea Spre Client
Networking
Munca în Echipă
Translate »
IXR