ixr grow
club săptămânal de dezvoltare personală

Te ajutăm să aduci la realitate viziunea TA!

10 Module Saptamanale

Clubul de Dezvoltare Personala – IXR Grow – este împărțit în 10 module săptămânale a câte 3 ore fiecare – câte o tematică nouă în fiecare săptămână, cu un scop foarte bine închegat!

Îmbunătățire Treptată și Sistematizată

Prin lucrul în echipă, prin coeziunea unui grup și prin exerciții practice, fiecare participant își poate atinge obiectivele personale prin muncă, dedicație și ambiție!

Orientare Spre Reușita Personală

Prin focusul individual asupra fiecărui participant, prin coaching și devotament, se crează un plan bine pus la punct prin care dvs, să deveniți ceea ce vi-ați dorit dintotdeauna!

Testimoniale

"Auzi des de cluburi de dezvoltare personală. “Gata, acum îmi schimb viața!“, îți spui încântat și mergi. După care constați că e doar o altă gramadă searbadă de teorie. La seminarele lui Paul, a fost total diferit. Erau bazate foarte mult pe “a face”, și mai puțin pe “a învăța”. Te scoteau puțin din zona de confort, dar sfârșeai prin a acționa și prin a-ți mulțumi ulterior. Ba chiar aș merge atât de departe încât să spun că Paul a avut chiar o contribuție indirectă la lansarea The Fit Baker. Dacă ești în căutarea unui șut în fund care să te mâne către acțiune, aici trebuie să te înscrii."
icon, feedback, message
Răzvan Delibașa
The Fit Baker
"Sunt mulțumit de colaborarea cu Echipa IXR. Îi cunosc de la workshopurile Xprience din 2017. Este o experiență cu adevărat interesantă, motivatoare și chiar...distractivă."
icon, happy, customer
Mihai Andrian
"Pot spune despre IXR si Clubul de Dezvoltare ca sunt o echipa care te sprijina la fiecare pas. Prin Clubul de Dezvoltare am ajuns sa imi stabilesc foarte clar obiectivele, sa le urmaresc si sa mi le ating in cel mai scurt timp posibil."
photo, image, person
Lucian Gabriel Olaru

înscrie-te!

Translate »
IXR